Irma tilbudsavis

Irma

Irma

01.06. – 14.06.2023

Irma

Irma

19.05. – 27.05.2023

Irma

Irma

11.05. – 17.05.2023

Irma

Irma

27.04. – 10.05.2023

Irma

Irma

13.04. – 26.04.2023

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra Irma-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

Irma - det blå og hvide supermarked

Vidste du, at Irma er Danmarks ældste dagligvarekæde og den næstældste i verden? Kæden kan med god grund kaldes en pionér i den danske detailhandel. Det var blandt de første, der udsendte tilbudsaviser, indførte radioreklame, havde kunst på bæreposer – og ligeledes den første, der åbnede en selvbetjeningsbutik i 1950.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, rakennus, ulko, tie  Kuvaus luotu automaattisesti

Irmas historie i en nøddeskal

Den første butik så dagens lys i 1886, da Karen Marie Schepler åbnede en lille æggeforretning på Ravnsborggade 13 på Nørrebro, København. Butikken var kendt under navnet Mælkeforsyningen Ravnsborg. På grund af næringslov i begyndelsen af ​​det 20. århundrede fik man lov til at eje flere udsalg i hver kommune hvis man selv fabrikerede og pakkede varerne. Det blev tilskyndelsen til, at Carl Schepler, Maries søn, selv begyndte at producere sine varer. Kaffe, te, kakao og kaffetilsætning var de første varer som kom ind i sortimentet, efterfulgt af mel og sukker.

Antallet af forretninger voksede, og ved Carl Scheplers død i 1942 var der allerede 110 butikker og flere fabrikker. I slutningen af 1940’erne havde man lanceret åben prismærkning og i det næste årti fulgte datomærkning af varerne.

Discountbølge i starten af 1980'erne betød dog at Irma-kæden blev købt af FDB (nuværende Coop), som indledte frasalg af butikker. Fra slutningen af 1990'erne er Irma igen blevet overskudsgivende, og butikker genåbnes og nyåbnes.

I 2022 består kæden af 68 butikker rundt Danmark; størstedelen af dem er placeret i Hovedstadsområdet og resten i større sjællandske provinsbyer.

Den velkendte irma-pigen

Irma-kædens galionsfigur – en lille pige i blå spencerkjole med sløjfe i håret og indkøbskurv under armen – har opnået en ikonisk status blandt danske brands.

Figuren blev skabt af arkitekt Sophus Greiffenberg der brugte sin tre-årige datter Elsa som model. Siden da er pigen vokset op og har fået et mere moderne udseende med hjælp fra flere arkitekter og grafikere. I den seneste ændring fra 2013 har pigen bland andet fået rettet hovedet op, andre farver og et mindre skørt.

Irma-pigen vil altid være en pige, men helt ung er hun heller ikke mere. I år fylder hun (ligesom kædens navn Irma) 115 år!

Irmas værdier

Irma satser først og fremmest på høj kvalitet og økologiske varer. I dag fylder de økologiske varer mere på Irmas hylder end i nogen anden dansk dagligvarekæde. I 2022 er 36 procent af det samlede salg af fødevarer i Irma økologisk men det stopper ikke der: deres mål er at blive den første supermarkedskæde i verden, hvor halvdelen af fødevaresalget er økologisk.

Samarbejdet med Dyrenes Beskyttelse har været en naturlig fortsættelse af, at Irma allerede i 1994 fjernede æg fra burhøns fra deres produkter.

Det er ikke kun dyrevelfærd, Irma vil holde fast i. Irma har kåret både som Danmarks bedste arbejdsplads og Europas mest troværdige arbejdsplads.

Et af Irmas varemærker er neonreklamen som kan ses ved Dronning Louises Bro i København. Den forestiller en høne, der lægger kulørte æg syv gange i minuttet og den blev installeret i 1936. Irmahønen, som neonreklamen kaldes i folkemunde, lyser over københavnere og andre forbipasserende – som måske er på vej mod deres næste bæredygtige indkøb i Irma.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra Irma butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

Fakta om chokolade: Oplev den søde verden

Fakta om chokolade: Oplev den søde verden

Chokolade er en af ​​verdens mest elskede delikatesser. Den rige og cremede smag af chokolade kan bringe glæde og tilfredsstillelse til enhver sød…

Sommersol og Festglæde: Fantastiske Sommerfest Ideer

Sommersol og Festglæde: Fantastiske Sommerfest Ideer

Sommeren er her, og det betyder, at det er tid til at fejre med venner og familie. Hvad er en bedre måde at fejre på end med en fantastisk sommerfest…

Sådan lever du mere miljøvenligt

Sådan lever du mere miljøvenligt

I dagens samfund er det vigtigere end nogensinde at tage ansvar for vores planet. Vi kan alle bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved at leve mere…

Sådan holder du fast i din træningsrutine

Sådan holder du fast i din træningsrutine

At starte en træningsrutine kan være en udfordring, men det er at holde fast i den, der virkelig kan være svært. Det kan være fristende at falde…