De bedste shoppingsteder i Århus

MrOferto
Århus, eller smilets by, er en helt fantastisk by i Danmark, hvor der er mange gode shoppingmuligheder. For ikke så lang tid siden blev Århus endda kåret til at være den bedste shoppingby i Norden, så der er ikke nogen tvivl om, at Århus er en fantastisk shoppingby.
De bedste shoppingsteder i Århus

Ud over at være en enestående shoppingby, så er Aarhus også en super spændende by, som byder på alt fra arkitektur til landets bedste restauranter.

Billede: https://www.pexels.com/da-dk/foto/hav-vej-morgengry-solnedgang-11358696/

Latinerkvarteret

Hvis du gerne vil på shoppingtur i et helt unikt område, så er latinerkvarteret det helt perfekte sted for dig. Latinerkvarteret er det bedst og ældst bevarede kvarter i Aarhus. Det opstod oprindeligt helt tilbage i 1400-tallet, så det har altså været til stede i mere end 600 år. I kvarteret kan du finde alt fra designertøj til brugskunst og mange andre helt unikke butikker, som man ikke kan finde noget andet sted i verdenen.

Vestergadekvarteret

Hvis du ved hvad du gerne vil have og er en målrettet og stilbevidst shopper, så er vestergadekvarteret det helt perfekte sted for dig. Det er endnu et meget gammel kvarter, som stammer helt tilbage fra 1700-tallet, så det har også været til stede i flere hundrede år. Her kan du gå rundt i smukke gamle gader, som er fyldt med en masse stilfulde og luksuriøse butikker.

Strøget

Hvis man skal på shoppingtur i Århus, så kan man næsten ikke undgå, at skulle en tur forbi strøget. Strøget er lig med shopping og er en fantastisk gade, som er fyldt med mange af de bedste shoppingbutikker. Strøget i Aarhus er 850 meter lang og går ned gennem en masse hyggelige områder i Aarhus, så ud over at der er mange gode butikker, så er det også en god måde, at opleve det fantastiske byliv der er i Århus.

Frederiksbjergkvarteret

Et andet kvarter i Århus, som også uden tvivl er et besøg værd, er Frederiksbjergkvarteret. Dette populære område har det hele. Du kan finde alt fra hyggelige butikker, gamle værtshuse, hippe bagerier, luksuriøse cocktailbarer og meget mere. Dertil er det et meget farverigt kvarter, som emmer af god stemning og glade mennesker.

Frederiksgade

Tæt ved Frederiksbjergkvarteret kan du også finde frederiksgade, som også er en fantastisk shoppinggade du bør tage forbi, når du er på besøg i Aarhus. Gaden minder meget om Frederiksbjergkvarteret og byder også på alt fra gode butikker til lækre restauranter og cocktailbarer. Her vil du opleve livlig handel, glade mennesker, smuk arkitektur og du vil ikke have svært ved at forstå hvorfor at Aarhus bliver kaldt smilets by.

Mejlgade

Sidst men ikke mindst, så vil vi også fremhæve mejlgade, som også er en helt fantastisk gade i Aarhus. Denne gade ligger i latinerkvarteret, som vi nævnte tidligere, og er specielt kendt for det meget urbane og hippe miljø, som du kan finde på gaden. Her er der alt fra mangfoldighed til luksuriøse butikker og meget mere.


« De bedste shoppingsteder i København De bedste shoppingsteder i Odense »