Lidl tilbudsavis

Lidl

Lidl

24.09. – 30.09.2023

Lidl

Lidl

24.09. – 30.09.2023

Lidl

Lidl

17.09. – 23.09.2023

Lidl

Lidl

10.09. – 16.09.2023

Lidl

Lidl

03.09. – 09.09.2023

Udløbne brochurer Lidl »

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra Lidl-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

Lidls historie

Den første Lidl-butik åbnedes i 1973 i Ludwigshafen, Sydtyskland. Fire år senere var der allerede 30 butikker, og i løbet af 1980'erne steg antallet til hundreder.

Lidl blev grundlagt af Josef Schwartz. Af sproglige årsager ønskede han ikke at opkalde butikken efter sig selv (Schwarz betyder "sort" og mulige navne ville ha lydt for meget som "sorte marked"). Til gengæld opdagede han en avisartikel om en maler og pensioneret skolelærer Ludwig Lidl, og købte rettighederne til navnet for daværende 1.000 tyske mark. Ligesom hos sin konkurrent Aldi, fjernede Schwarz fjernede alle de varer, der ikke solgte, fra hylderne og reducerede omkostningerne ved at holde størrelsen af ​​detailforretningerne så små som muligt.

Lidls internationalisering begyndte i Frankrig i 1989. Siden har Lidl udvidet til andre europæiske lande og også udenfor Europa. Fra 3 ansætte og ca. 500 produkter har den lille butik vokset til en verdensomspændende dagligvarekæde; i dag er Lidl Europas største dagligvarekæde og den næststørste i hele verden efter Walmart.

Lidl kommer til Danmark

Lidl åbnede de første butikker i Danmark i september 2005. I dag har Lidl 138 butikker og 3 300 medarbejdere rundt i Danmark.

Kædens sortiment består primært af private label-varer og enkelte mærkevarer. Lidls mange private label-produkter testes og de bliver tit testvindere i Danmark. Lidls fødevaresortiment er stort set fast, men de har ugentlige tilbud for forskellige non-food-produkter som tekstil-, husholdnings- og elektronikvarer.

I 2012, var Lidl den første discountkæde i Danmark, der introducerede egen bagerafdeling med forbagte kager, brød og andre bagværk.

Lidl har også lanceret en modekollektion der byder på bland andet sneakers, badesandaler og strømper i Lidl-logoets genkendelige blå, røde og gule farver. De forskellige produkter er kun tilgængelige i et begrænset antal, og ligesom i andre europæiske lande, har varerne i danske butikker blevet revet væk nærmest i det sekund, dørene slås op.

Den rød gul blå motto

Fra begyndelsen har Lidls målet været at tilbyde kunderne ”den højeste kvalitet til den laveste pris”. Kædens særlige motto i Danmark lyder: "Vi vil være danskernes førstevalg”.

Siden 2006 har Lidl i Tyskland satset på økologiske varer og ansvarlighed, hvilket har spredt sig til andre lande. I Lidl Danmark kan man eksempelvis købe bæredygtig kaffe, fisk og skaldyr fra bæredygtige fiskerier samt Fairtrade-certificerede fødevarer og produkter.

De seneste udmeldinger fra Lidl Danmark oplyser, at alle deres butiksuniformer er syet i økologisk Fairtrade-bomuld. Lidl har også udvidet sit samarbejde med små og mellemstore danske producenter i 2022, hvilket betyder flere lokale, danske varer på hylderne.

Særligt ved Lidl

Lidl tilstedeværelse på mange europæiske markeder betyder at Lidl på hele kontinentet ofte har temauger. I den forbindelse kan de danske butikker få autentiske varer for eksempel fra Spanien, Grækenland eller Italien, mens der bliver sendt danske varer til andre lande.

Lidl Plus er et digitale kundekort, som kan bruges til at indløse rabatter (i form af kuponer) og modtage andre ugentlige skiftende tilbud. Udover rabatter tilbyder Lidl Plus digital kvittering, partnerfordele, konkurrencer og spil. En af fordelene er, at man kan bruge samme Lidl Plus profil i et andet land. Det kan nemt gøres ved at vælge land og acceptere brugerbetingelser for det relevante land fra appens indstillinger.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra Lidl butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

Lækre Smoothies til Sommeren: Friske Opskrifter til De Hede Dage

Lækre Smoothies til Sommeren: Friske Opskrifter til De Hede Dage

Sommeren er endelig her, og det er tid til at nyde de varme dage med lækre, forfriskende smoothies. Disse farverige drikkevarer er ikke kun en…

Sådan bliver du mere produktiv i løbet af dagen

Sådan bliver du mere produktiv i løbet af dagen

At mange gange føler vi, at der ikke er nok timer i døgnet til at få alt gjort. Men ved at maksimere vores produktivitet kan vi udrette mere på…

Europæiske Perler: Sommerrejsemål, der vil fortrylle dig

Europæiske Perler: Sommerrejsemål, der vil fortrylle dig

Sommeren er endelig her, og det er tid til at planlægge din næste europæiske ferie. Med et væld af fantastiske destinationer at vælge imellem kan det…

Sundt sødt: Næringsrige dessertidéer til at tilfredsstille din søde tand

Sundt sødt: Næringsrige dessertidéer til at tilfredsstille din søde tand

Der er ingen tvivl om, at vi alle elsker søde lækkerier. Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at du kan nyde dessert uden at gå på kompromis med din…