Foldere | Hypermarkeder og supermarkeder | Lidl

Lidl tilbudsavis

Lidl

26.05. – 01.06.2024

Se brochuren
Lidl

21.05. – 25.05.2024

Se brochuren
Lidl

12.05. – 20.05.2024

Se brochuren
Lidl

05.05. – 11.05.2024

Se brochuren

Udløbne brochurer Lidl »

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra Lidl-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

Lidls historie

Den første Lidl-butik åbnedes i 1973 i Ludwigshafen, Sydtyskland. Fire år senere var der allerede 30 butikker, og i løbet af 1980'erne steg antallet til hundreder.

Lidl blev grundlagt af Josef Schwartz. Af sproglige årsager ønskede han ikke at opkalde butikken efter sig selv (Schwarz betyder "sort" og mulige navne ville ha lydt for meget som "sorte marked"). Til gengæld opdagede han en avisartikel om en maler og pensioneret skolelærer Ludwig Lidl, og købte rettighederne til navnet for daværende 1.000 tyske mark. Ligesom hos sin konkurrent Aldi, fjernede Schwarz fjernede alle de varer, der ikke solgte, fra hylderne og reducerede omkostningerne ved at holde størrelsen af ​​detailforretningerne så små som muligt.

Lidls internationalisering begyndte i Frankrig i 1989. Siden har Lidl udvidet til andre europæiske lande og også udenfor Europa. Fra 3 ansætte og ca. 500 produkter har den lille butik vokset til en verdensomspændende dagligvarekæde; i dag er Lidl Europas største dagligvarekæde og den næststørste i hele verden efter Walmart.

Lidl kommer til Danmark

Lidl åbnede de første butikker i Danmark i september 2005. I dag har Lidl 138 butikker og 3 300 medarbejdere rundt i Danmark.

Kædens sortiment består primært af private label-varer og enkelte mærkevarer. Lidls mange private label-produkter testes og de bliver tit testvindere i Danmark. Lidls fødevaresortiment er stort set fast, men de har ugentlige tilbud for forskellige non-food-produkter som tekstil-, husholdnings- og elektronikvarer.

I 2012, var Lidl den første discountkæde i Danmark, der introducerede egen bagerafdeling med forbagte kager, brød og andre bagværk.

Lidl har også lanceret en modekollektion der byder på bland andet sneakers, badesandaler og strømper i Lidl-logoets genkendelige blå, røde og gule farver. De forskellige produkter er kun tilgængelige i et begrænset antal, og ligesom i andre europæiske lande, har varerne i danske butikker blevet revet væk nærmest i det sekund, dørene slås op.

Den rød gul blå motto

Fra begyndelsen har Lidls målet været at tilbyde kunderne ”den højeste kvalitet til den laveste pris”. Kædens særlige motto i Danmark lyder: "Vi vil være danskernes førstevalg”.

Siden 2006 har Lidl i Tyskland satset på økologiske varer og ansvarlighed, hvilket har spredt sig til andre lande. I Lidl Danmark kan man eksempelvis købe bæredygtig kaffe, fisk og skaldyr fra bæredygtige fiskerier samt Fairtrade-certificerede fødevarer og produkter.

De seneste udmeldinger fra Lidl Danmark oplyser, at alle deres butiksuniformer er syet i økologisk Fairtrade-bomuld. Lidl har også udvidet sit samarbejde med små og mellemstore danske producenter i 2022, hvilket betyder flere lokale, danske varer på hylderne.

Særligt ved Lidl

Lidl tilstedeværelse på mange europæiske markeder betyder at Lidl på hele kontinentet ofte har temauger. I den forbindelse kan de danske butikker få autentiske varer for eksempel fra Spanien, Grækenland eller Italien, mens der bliver sendt danske varer til andre lande.

Lidl Plus er et digitale kundekort, som kan bruges til at indløse rabatter (i form af kuponer) og modtage andre ugentlige skiftende tilbud. Udover rabatter tilbyder Lidl Plus digital kvittering, partnerfordele, konkurrencer og spil. En af fordelene er, at man kan bruge samme Lidl Plus profil i et andet land. Det kan nemt gøres ved at vælge land og acceptere brugerbetingelser for det relevante land fra appens indstillinger.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra Lidl butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

Top Børnevenlige og Sikre Lande at Besøge Denne Sommer

Top Børnevenlige og Sikre Lande at Besøge Denne Sommer

Når sommeren nærmer sig, forbereder familier over hele verden sig på uforglemmelige eventyr. For forældre er valget af en destination, der både…

Friske og Smagfulde: Forårsopskrifter med Sæsonbestemte Ingredienser

Friske og Smagfulde: Forårsopskrifter med Sæsonbestemte Ingredienser

Med længere dage og stigende temperaturer bringer forårets komme en overflod af friske og livlige ingredienser med sig. Omfavn sæsonens rigdom med…

Seks Originale Ideer til Valentinsdag, der Vil Gøre Jeres Kærlighed Endnu Stærkere

Seks Originale Ideer til Valentinsdag, der Vil Gøre Jeres Kærlighed Endnu Stærkere

Valentinsdag er den perfekte lejlighed til at udtrykke dine følelser på en unik måde. I stedet for den traditionelle buket blomster og æske chokolade…

Modetendenser for 2024: Elegance med et Modigt Twist

Modetendenser for 2024: Elegance med et Modigt Twist

Velkommen til 2024, hvor modeverdenen fortsætter med at udvikle sig og bringe os friske og spændende trends. Det nye år lover en blanding af elegance…