Foldere | Hypermarkeder og supermarkeder | Netto

Netto tilbudsavis

Netto

20.04. – 26.04.2024

Se brochuren
Netto

01.04. – 05.05.2024

Se brochuren
Netto - Non Food

13.04. – 26.04.2024

Se brochuren
Netto - Kids Time

22.03. – 21.04.2024

Se brochuren
Netto

13.04. – 19.04.2024

Se brochuren

Udløbne brochurer Netto »

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra Netto-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

Netto tilbud i gule og sorte farver

For danskere betyder netto noget mere end værdien eller mængden efter fradrag. Netto er navnet på en dansk supermarkedskæde af discountbutikker. Navnet er dog ikke tilfældigt for det skal symbolisere, at alt det unødvendige er blevet afskåret og kun det væsentlige, selve varen, er tilbage.

Den første Netto-butik åbnede i København, Danmark, i 1981. I starten stod varerne i papkasser og på paller, men kæden udvidede sig hurtigt og det gjorde serviceniveauet også. Siden starten er sortimentet blevet udvidet til ca. 1 800 forskellige varer og et antal spotvarer, der skifter fra uge til uge.

Kæden tæller i dag over 500 butikker over hele Danmark og det er dermed den største dagligvarekæde i landet. Efterhånden har Netto ekspanderet ud over landets grænser; først til Tyskland i 1990 og senere til Polen i 1995.

Billede: Kristoffer Trolle / Flickr.com

Om Nettos udvalg

Ligesom mange andre discountbutikker, har Netto sine egne varer udover såkaldte mærkevarer. Netto vil garantere, at ved at købe deres varer får man varer af god kvalitet som er blevet testet.

Et af Nettos slogans lyder: Alle skal ha’ råd til økologi. Nettos ØGO’serie består af stort udvalg økologiske varer til alle dagens måltider. Serien omfatter 182 varer, men der kommer flere til hele tiden. Netto har altid mere end 380 økologiske produkter på hylderne og det gør kæden Danmarks største leverandør af økologiske varer.

En anden serie af Nettos egne varer hedder Premieur. Den vil tilbyde de bedste råvarer over en lang række varekategorier – fra italienske oliver til spansk serranoskinke og engelsk cheddar.

Særligt populære er dog spotvarer, som ikke kun er madvarer, men også legetøj, tøj, køkkensredskaber eller møbler. Spotprodukter er altid tilgængelige i begrænsede mængder og derfor er det ”først til mølle”-princip, der gælder.

Netto på mobilen

NETTO+ er en applikation, der gør indkøb nemmere og måske endda billigere. Hver uge får man som Netto +kunde særlige tilbud i Netto+ appen. Rabatten fratrækkes automatisk når man betaler ved kassen i Netto-butik. Månedsvis tilbydes der personlige priser, som er skræddersyet ud fra kundens indkøbsmønster. Andre funktioner i applikationen er for eksempel en digital kvittering, en digital indkøbsliste og betaling ved at scanne telefonen.

Netto har også sit eget mobilselskab, Nettalk, hvor man kan vælge mellem flere forskellige mobilabonnement. Hver gang man scanner Nettalk-kundekort vid betaling for sine varer i Netto, optjener man mere data. 

Hele Danmarks spare-hund

Netto-logoet er kendt for sine sorte og gule farver men først og fremmest for den lille sorte hund, Scottie.

Scottie blev tegnet af reklamemanden Peter Hiort og den dukkede op for første gang i oktober 1992. Hiort forsøgte at finde på et passende logo i hele 1,5 år; forslagene var blomster, bier og andre symboler, men ingen af ​​dem føltes rigtig. Ikke før Scottie.

Scottie er en Skotsk Terrier, og det passer perfekt til kædens image. Skotterne siges at være forsigtige med deres penge. En skotsk Terrier er til gengæld kendt for at være stolt, stædig og gå sine egne veje. Derudover er Skotsk Terrier en jagthund, som i dette tilfælde kan tænkes at jagte gode tilbud. Og Nettos eget tilbudsavis, som udkommer om lørdagen og indeholder tilbud for hele ugen, hjælper således i jagten.

Se alle de seneste Netto tilbudsaviskaufino.com, hvor du kan finde de bedste tilbud og specialpriser.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra Netto butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

Friske og Smagfulde: Forårsopskrifter med Sæsonbestemte Ingredienser

Friske og Smagfulde: Forårsopskrifter med Sæsonbestemte Ingredienser

Med længere dage og stigende temperaturer bringer forårets komme en overflod af friske og livlige ingredienser med sig. Omfavn sæsonens rigdom med…

Seks Originale Ideer til Valentinsdag, der Vil Gøre Jeres Kærlighed Endnu Stærkere

Seks Originale Ideer til Valentinsdag, der Vil Gøre Jeres Kærlighed Endnu Stærkere

Valentinsdag er den perfekte lejlighed til at udtrykke dine følelser på en unik måde. I stedet for den traditionelle buket blomster og æske chokolade…

Modetendenser for 2024: Elegance med et Modigt Twist

Modetendenser for 2024: Elegance med et Modigt Twist

Velkommen til 2024, hvor modeverdenen fortsætter med at udvikle sig og bringe os friske og spændende trends. Det nye år lover en blanding af elegance…

De Smukkeste Julemarkeder i Europa: Fortryllende Festligheder

De Smukkeste Julemarkeder i Europa: Fortryllende Festligheder

Julen er en tid med magi, glæde og fælles fejring, og en af de smukkeste aspekter af denne stemning er de fortryllende julemarkeder. I Europa er der…