Spar tilbudsavis

SPAR

SPAR

02.12. – 08.12.2023

Se brochuren
SPAR

SPAR

25.11. – 01.12.2023

Se brochuren
SPAR

SPAR

18.11. – 24.11.2023

Se brochuren
Spar

Spar

11.11. – 17.11.2023

Se brochuren

Udløbne brochurer Spar »

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra Spar-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

SPAR – besparelser hos den lokale

SPAR er en international detailhandelsvirksomhed og supermarkedskæde. SPAR består af over 12.500 dagligvarebutikker i 33 lande. Kæden blev grundlagt i Holland i 1932 af Adriaan van Well. Ifølge Wells' opfattelse kunne kun et stærkt samarbejde hjælpe den private sektor til at overleve i konkurrencen med store detailkæder.

Navnet var oprindeligt DESPAR – en forkortelse af hollandske sætning ”Door Eed Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig” som direkte oversat lyder: "Gennem forenet samarbejde profiterer alle regelmæssigt". Det er bemærkelsesværdigt, at spar på mange sprog betyder at spare penge. På hollandsk betyder spar "grantræet", hvilket kan ses i logoet, der netop er et grønt grantræ. Efterhånden som kæden ekspanderede, valgte man at droppe "DE".

I 1953 åbnedes det internationale Spar-hovedkvarter i Amsterdam, som siden har styret og udviklet virksomheden i Europa og på andre kontinenter. SPAR er blevet en fælles hollandsk-fransk virksomhed, og en af ​​verdens største detailhandlere ved sin tilstedeværelse på verdensplan og omsætning. De fleste Spar-butikker er placeret i Europa, men der er også butikker i enkelte lande udenfor Europa, bland andet Sydafrika, Australien, Argentina, Kina og Japan. I det sidstnævnte opererer kæden under navnet Hot Spar.

Nogle af Spar-butikkerne ejes af den enkelte købmand, mens andre drives på franchisebasis eller en del af en kæde, hvor SPAR ejer alle butikkerne. Det varierer fra land til land. Det eneste gennemgående fællestræk fra land til land er logoet, der blev designet i 1968 og som har forblevet uændret siden.

SPAR i Danmark

SPAR kom til Danmark i 1954, og kæden er gennem årene udvidet til at dække hele landet. Der er i dag mere end 130 butikker, som er drevet af lokale, selvstændige købmænd. Selvom SPAR findes på tværs af hele verdenen, vil SPAR Danmark gerne understrege at være tæt på lokalsamfundet og én af de lokale. Hver købmand holder torvedage og andre arrangementer for byen, bakker op med lokale sponsorater, og samarbejder med Ren Natur, som bidrager til et mere rent lokalmiljø.

SPARs egne mærker og gule priser

Hvad skal vi købe hos SPAR i dag? Der er noget at vælge imellem for enhver smag og enhver pengepung.

First Price betyder helt enkelt gode dagligvarer til dem, der vil have mest muligt ud af sine penge. Priser er lavere end på andre lignende produkter, og udvalget dækker det meste.

Gestus-brand er synonym for god hverdagsmad. Gestus tilbyder et bredt udvalg af smagfulde varer ligesom forskellige typer af mel, slik og kager, pastaer og pestoer, olier & eddiker, kød og pålæg. Inspiration kan findes i nye produkter, som bliver udviklet hele tiden.

I SPAR finder man også et stort udvalg af produkter fra Grøn Balance, der byder på en lang række økologiske mad- og drikkevarer og allergi- og miljøvenlige pleje- og husholdningsprodukter.

Og så er der Gul Pris som betyder et særligt, ofte ugentlig skiftende tilbud på mere end 450 populære dagligvarer og kendte mærkevarer.

Men hvem er gert?

Gert er SPARs ansigt i reklamerne, og han vil repræsenterer alle flinke og imødekommende SPAR-købmand. Gert deltager i kundernes og naboernes hverdag ved at betjene dem personligt. Han går op i sine kunders behov, og derfor er det nemt at finde de nødvendige råvarer til hverdag, weekender eller fester i Gerts butik. Gert hjælper, giver tips og råd, når man har brug for det. Gert har altid god tid til at snakke, men med Gerts hjælpende hånd kan han også klare indkøbene hurtigt og ubesværet.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra Spar butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

De Smukkeste Julemarkeder i Europa: Fortryllende Festligheder

De Smukkeste Julemarkeder i Europa: Fortryllende Festligheder

Julen er en tid med magi, glæde og fælles fejring, og en af de smukkeste aspekter af denne stemning er de fortryllende julemarkeder. I Europa er der…

Moderne Julepynt 2023

Moderne Julepynt 2023

Julen er en sæson fyldt med hygge og traditionsrige øjeblikke. Et af de mest forventede elementer er uden tvivl juleudsmykningen, der hvert år tager…

Den Bedste Æblekage Opskrift

Den Bedste Æblekage Opskrift

Æblekage er en af de mest elskede og klassiske desserter, der findes. Den saftige æblesmag kombineret med den knasende skorpe gør æblekage til et…

Lækre Smoothies til Sommeren: Friske Opskrifter til De Hede Dage

Lækre Smoothies til Sommeren: Friske Opskrifter til De Hede Dage

Sommeren er endelig her, og det er tid til at nyde de varme dage med lækre, forfriskende smoothies. Disse farverige drikkevarer er ikke kun en…