Spar tilbudsavis

SPAR

SPAR

25.03. – 31.03.2023

SPAR

SPAR

18.03. – 24.03.2023

SPAR

SPAR

11.03. – 17.03.2023

SPAR

SPAR

04.03. – 10.03.2023

SPAR

SPAR

25.02. – 03.03.2023

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra Spar-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

SPAR – besparelser hos den lokale

SPAR er en international detailhandelsvirksomhed og supermarkedskæde. SPAR består af over 12.500 dagligvarebutikker i 33 lande. Kæden blev grundlagt i Holland i 1932 af Adriaan van Well. Ifølge Wells' opfattelse kunne kun et stærkt samarbejde hjælpe den private sektor til at overleve i konkurrencen med store detailkæder.

Navnet var oprindeligt DESPAR – en forkortelse af hollandske sætning ”Door Eed Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig” som direkte oversat lyder: "Gennem forenet samarbejde profiterer alle regelmæssigt". Det er bemærkelsesværdigt, at spar på mange sprog betyder at spare penge. På hollandsk betyder spar "grantræet", hvilket kan ses i logoet, der netop er et grønt grantræ. Efterhånden som kæden ekspanderede, valgte man at droppe "DE".

I 1953 åbnedes det internationale Spar-hovedkvarter i Amsterdam, som siden har styret og udviklet virksomheden i Europa og på andre kontinenter. SPAR er blevet en fælles hollandsk-fransk virksomhed, og en af ​​verdens største detailhandlere ved sin tilstedeværelse på verdensplan og omsætning. De fleste Spar-butikker er placeret i Europa, men der er også butikker i enkelte lande udenfor Europa, bland andet Sydafrika, Australien, Argentina, Kina og Japan. I det sidstnævnte opererer kæden under navnet Hot Spar.

Nogle af Spar-butikkerne ejes af den enkelte købmand, mens andre drives på franchisebasis eller en del af en kæde, hvor SPAR ejer alle butikkerne. Det varierer fra land til land. Det eneste gennemgående fællestræk fra land til land er logoet, der blev designet i 1968 og som har forblevet uændret siden.

SPAR i Danmark

SPAR kom til Danmark i 1954, og kæden er gennem årene udvidet til at dække hele landet. Der er i dag mere end 130 butikker, som er drevet af lokale, selvstændige købmænd. Selvom SPAR findes på tværs af hele verdenen, vil SPAR Danmark gerne understrege at være tæt på lokalsamfundet og én af de lokale. Hver købmand holder torvedage og andre arrangementer for byen, bakker op med lokale sponsorater, og samarbejder med Ren Natur, som bidrager til et mere rent lokalmiljø.

SPARs egne mærker og gule priser

Hvad skal vi købe hos SPAR i dag? Der er noget at vælge imellem for enhver smag og enhver pengepung.

First Price betyder helt enkelt gode dagligvarer til dem, der vil have mest muligt ud af sine penge. Priser er lavere end på andre lignende produkter, og udvalget dækker det meste.

Gestus-brand er synonym for god hverdagsmad. Gestus tilbyder et bredt udvalg af smagfulde varer ligesom forskellige typer af mel, slik og kager, pastaer og pestoer, olier & eddiker, kød og pålæg. Inspiration kan findes i nye produkter, som bliver udviklet hele tiden.

I SPAR finder man også et stort udvalg af produkter fra Grøn Balance, der byder på en lang række økologiske mad- og drikkevarer og allergi- og miljøvenlige pleje- og husholdningsprodukter.

Og så er der Gul Pris som betyder et særligt, ofte ugentlig skiftende tilbud på mere end 450 populære dagligvarer og kendte mærkevarer.

Men hvem er gert?

Gert er SPARs ansigt i reklamerne, og han vil repræsenterer alle flinke og imødekommende SPAR-købmand. Gert deltager i kundernes og naboernes hverdag ved at betjene dem personligt. Han går op i sine kunders behov, og derfor er det nemt at finde de nødvendige råvarer til hverdag, weekender eller fester i Gerts butik. Gert hjælper, giver tips og råd, når man har brug for det. Gert har altid god tid til at snakke, men med Gerts hjælpende hånd kan han også klare indkøbene hurtigt og ubesværet.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra Spar butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

6 x MORGENMAD

6 x MORGENMAD

Udtrykket all day breakfast betyder morgenmad, som er tilgængelig hele dagen. Morgenmad er blevet så populær i de senere år, at det kan nydes når som…

EN DRINK, MANGE HISTORIER

EN DRINK, MANGE HISTORIER

Det er mørk i farven, det stammer fra Etiopien, det indtages 1500 millioner kopper om dagen og det anslås at give levebrød til over 100 millioner…

Sådan spiser du varieret og sundt

Sådan spiser du varieret og sundt

Vi har alle sammen hørt det en million gange; husk at spise sundt og varieret! Det forstår vi også godt, men det kan være svært, at implementere…

Superfoods du kan spise for optimalt helbred

Superfoods du kan spise for optimalt helbred

Lad mig gætte - du vil gerne leve et sundere liv? Det vil vi vidst alle sammen. Det kan dog være svært, at finde ud af hvordan man skal spise for at…