Foldere | Hypermarkeder og supermarkeder | Bilka

Bilka tilbudsavis

Bilka

24.05. – 30.05.2024

Se brochuren
Bilka

08.05. – 31.12.2024

Se brochuren
Bilka

24.05. – 30.05.2024

Se brochuren
Bilka

17.05. – 23.05.2024

Se brochuren

Udløbne brochurer Bilka »

BILKA er en dansk supermarkedskæde, der henvender sig til den moderne familie og tilbyder en lang række produkter, der strækker sig fra forskellige non-food kategorier som tøj, legetøj, personlig pleje, TV og gaming til hverdagsprodukter og madvarer. BILKA er kendt i hele Skandinavien og opererer ud fra værdier om, at indkøb skal være nemt og bekvemt. Dette betyder at BILKA butikker har ekstra lange åbningstider, et max på 2 personer i køen på alle tidsupnkter, 30 dages returret, gratis parkering og endda udlejning af trailere, så du nemt kan bringe dine indkøb hjem fra butikken.

Bilka brand historie

BILKA er en del af Salling Group, en dansk supermarkedskæde kendt for butikker som Føtex, NETTO, Salling og legetøjsbutikkerne BR. Her er BILKA Salling Groups første ‘hypermarked’, der har til formål at indeholde alt, hvad en moderne familie skal bruge indenfor dagligvarer, non-food og bolig.
Den første BILKA butik åbnede i 1970 i Tilst i Danmark og butikken blev bygget på følgende filosofi: Kvalitet til lavpris, fantastisk kundeservice og dygtige medarbejdere.

Ideen til konceptet kom fra Salling Groups grundlægger, danskeren Herman Salling, der efter sit besøg i et stort tysk supermarked som blev kaldt Billiges Kaufhaus, fik ideen til BILKA konceptet og således også til navnet, der er en sammentrækning af de to ord.

Bilka i dag

I dag har BILKA 18 butikker i Danmark og kæden har ca. 9.000 ansatte. Supermarkedskæden fokuserer primært på familier med børn, hvorfor du typisk vil finde mængdetilbud på mad, tøj til hele familien og endda legetøj. Enhver BILKA butik opererer også med sit eget bageri, slagter, frugt afdeling og masser af tekstil til hele familien.

Kæden operere indenfor næsten alle forbrugerkategorier med det formål at imødekomme alle forbrugerens behov i en enkelt indkøbstur. I tillæg til at købe dine dagligvarer kan du købe mobiltelefoner, bærbare computere, gaming udtyr, møbler, cykler og haveredskaber. BILKA er endda forhandler af Apple produkter til konkurrencedygtige priser og har eksperter i butikken, der kan hjælpe dig med at finde det rette produkt.

Andre services fra Bilka

Som mange andre danske konkurrenter tilbyder BILKA ‘To go’ service, der lader forbrugeren forudbestille mad og derefter enten afhente det eller få det leveret til døren. BILKAs delikatesse afdeling tilbyder også færdiglavede frokoster eller præ-arrangerede menuer, som er nemme at tilberede derhjemme.

Uanset om du vil grille dine egne steaks eller spise færdiglavet sushi, kan du finde hvad du har brug for i BILKA.

Mange danskere bruger disse services, når de skal have gæster eller til specielle lejligheder som ferier eller til nytårsaften.

Andre services fra BILKA inkluderer en vinklub med særlige tilbud på vinflasker, BILKA Kids Club, som tilbyder rabatter på tøj og legetøj til børn. Hvis du besøger BILKA på jævnlig basis kan du blive BILKA Plus medlem og få eksklusive rabatter på specifikke varer.

Hver uge udgiver BILKA deres avis med særlige tilbud på dagligvarer. Deres private label tøjlinje VRS har nu sit eget, dedikerede magasin, så danske familier kan finde modetøj til mor, far og børnene.

Se alle de seneste Bilka tilbudsaviskaufino.com, hvor du kan finde de bedste tilbud og specialpriser.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra Bilka butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

Top Børnevenlige og Sikre Lande at Besøge Denne Sommer

Top Børnevenlige og Sikre Lande at Besøge Denne Sommer

Når sommeren nærmer sig, forbereder familier over hele verden sig på uforglemmelige eventyr. For forældre er valget af en destination, der både…

Friske og Smagfulde: Forårsopskrifter med Sæsonbestemte Ingredienser

Friske og Smagfulde: Forårsopskrifter med Sæsonbestemte Ingredienser

Med længere dage og stigende temperaturer bringer forårets komme en overflod af friske og livlige ingredienser med sig. Omfavn sæsonens rigdom med…

Seks Originale Ideer til Valentinsdag, der Vil Gøre Jeres Kærlighed Endnu Stærkere

Seks Originale Ideer til Valentinsdag, der Vil Gøre Jeres Kærlighed Endnu Stærkere

Valentinsdag er den perfekte lejlighed til at udtrykke dine følelser på en unik måde. I stedet for den traditionelle buket blomster og æske chokolade…

Modetendenser for 2024: Elegance med et Modigt Twist

Modetendenser for 2024: Elegance med et Modigt Twist

Velkommen til 2024, hvor modeverdenen fortsætter med at udvikle sig og bringe os friske og spændende trends. Det nye år lover en blanding af elegance…