Meny tilbudsavis

MENY

MENY

24.03. – 30.03.2023

MENY - Hverdagsindstik

MENY - Hverdagsindstik

26.03. – 30.03.2023

MENY - Pick N Mix Marts 2023

MENY - Pick N Mix Marts 2023

24.02. – 30.03.2023

MENY

MENY

17.03. – 23.03.2023

MENY

MENY

19.03. – 23.03.2023

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra Meny-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

MENY

MENY er en norsk-ejet franchise-kæde af supermarkeder, hvor man kan finde delikatesser, stort udvalg og et særligt fokus på fødevarer. MENY henvender sig til madinteresserede og amatørkokke og man kan derfor både finde færdiglavede retter og alt hvad du skal bruge, til at lave dine egne måltider helt fra bunden. MENY indeholder derfor også altid en slagter, fiskehandler, ostemester, frugt og grønt afdeling samt vinafdeling. Med andre ord er der alt hvad man skal bruge til at skabe en kulinarisk oplevelse. MENY fokuserer på, at en handletur skal være en oplevelse, og derfor kan du tit få smagsprøver på nye vine, gin eller kager, så du fortsat kan blive inspireret i din madglæde.

MENY historie

MENY er drevet af selvstændige købmænd og derfor bærer butikkerne præg af et selvstændigt islæt. Nogle MENY har en udvidet vinafdeling, fordi ejeren lægger særlig vægt på denne interesse og andre har et særligt udvalg af frugt og grønt. I Danmark blev butikkerne Superbest og Eurospar erstattet af MENY butikker i 2015. MENY er ejet af Dagrofa og råder over 113 butikker i Danmark.

MENY garantier

MENY tilbyder sine kunder en række garantier, da de ønsker at inspirere lidt mere end andre supermarkeder. Derfor tilbyder MENY en festgaranti, der sikrer at du altid kan bestille mad og drikke ud af huset og returnere de flasker, som du ikke får åbnet. Kvalitetsgaranti sikrer, at der altid er økologi og kvalitetsvarer på hylderne og er kunden ikke tilfreds med produktet, så kan de altid byttes. Derudover tilbyder MENY en inspirationsgaranti. Det vil sige, at du altid kan hente tips og gode råd til din madlavning. MENY indeholder nemlig faglærte slagtere, vinhandlere og grønthandler.

Sidst tilbydes også en tilbudsgaranti, så du kan have tilbud til gode, hvis varerne skulle være udsolgt og MENY tilbyder også hverdagsgaranti, hvilket indeholder hverdagspriser på basisvarer og færdige retter, når du ikke har tid til at lave aftensmad.

MENY magasinet

MENY udgiver også sit eget madmagasin med tips og gourmetopskrifter kaldet SPISETID, for at inspirere deres kunder og fremme god madlavning. Magasinet dækker alt fra kagebagning til suppe-opskrifter og indeholder også en vin-guide, så kunden kan vælge med omtanke og sammensætte inspirerende måltider.

MENY vin

Kæden har også et særligt fokus på import af gode vine. På deres hjemmeside kan man udforske og bestille vine, som ikke er til at finde i almindelige supermarkeder. Udover at udforske butikkens store sortiment, kan du også vælge vine ud fra land og distrikt. MENYs vinlaug er en gruppe af sommelier-medarbejdere, der udvælger og rådgiver om vin rundt omkring i landet. MENY lauget udvælger bl.a. månedens vin og sender videoer ud med gode anbefalinger til kunderne.

MENY fordels-app

Med fordels-appen MENYkortet kan kunder få eksklusive rabatter og særlige medlemspriser når de handler i MENY. Appen indeholder masser af smart funktioner som bl.a. ugens avis, find nærmeste butik. Du kan også finde opskrifter og gemme dine favoritter til en anden god gang. Herudover kan du også lave indkøbslister og opbevare dine kvitteringer digitalt. Appen har til formål at gøre madglæden hos MENY kunder ekstra stor og gøre indkøbsturen nemmere og meget mere inspirerende.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra Meny butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

6 x MORGENMAD

6 x MORGENMAD

Udtrykket all day breakfast betyder morgenmad, som er tilgængelig hele dagen. Morgenmad er blevet så populær i de senere år, at det kan nydes når som…

EN DRINK, MANGE HISTORIER

EN DRINK, MANGE HISTORIER

Det er mørk i farven, det stammer fra Etiopien, det indtages 1500 millioner kopper om dagen og det anslås at give levebrød til over 100 millioner…

Sådan spiser du varieret og sundt

Sådan spiser du varieret og sundt

Vi har alle sammen hørt det en million gange; husk at spise sundt og varieret! Det forstår vi også godt, men det kan være svært, at implementere…

Superfoods du kan spise for optimalt helbred

Superfoods du kan spise for optimalt helbred

Lad mig gætte - du vil gerne leve et sundere liv? Det vil vi vidst alle sammen. Det kan dog være svært, at finde ud af hvordan man skal spise for at…