Biltema tilbudsavis

Biltema

Biltema

28.02. – 31.03.2023

Biltema

Biltema

28.03. – 03.04.2023

Biltema

Biltema

28.03. – 28.04.2023

Biltema

Biltema

15.03. – 21.03.2023

Biltema

Biltema

21.02. – 27.02.2023

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra Biltema-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

Biltema

BILTEMA er en svensk kæde af detailforretninger, der opererer indenfor reservedele til biler, værktøj og produkter til fritidsliv. Kæden arbejder ud fra et ønske om at gøre det tilgængeligt for alle at eje bil, båd eller hjem og at deres kunder skal være i stand til at have råd til at nyde deres fritidsliv. Kæden sigter mod at tilbyde produkter af høj kvalitet til lave priser, så alle kan være med. BILTEMA er en velkendt og respekteret lavpris kæde i Skandinavien og deres butikker kan sammenlignes med koncepter som eksempelvis IKEA.

Biltema historie

BILTEMA kæden blev grundlagt af Sten Åke Lindholm i den svenske by Linköping i 1963. Det startede som en postordre butik, der sendte reservedele til biler til deres kunder, men der blev hurtigt behov for et varehus. Langsomt og sikkert begyndte der at blive opført varehuse rundt i Skandinavien og i dag har BILTEMA 145 butikker fordelt i Skandinavien. Med udgangspunkt i deres vision, opererer BILTEMA altid med at optimere omkostninger, så de er i stand til at give kunderne de bedste priser på respekterede brands. Medarbejderne opfordres til at tage initiativ og opretholde ordentlighed i deres arbejde på daglig basis, så kunderne altid kan få den bedste oplevelse, den bedste pris og den rette vejledning til deres indkøb og projekter.

Biltemas udvikling

Siden den spæde start som forhandler af reservedele har produktsortimenetet hos BILTEMA udviklet sig markant. I dag kan du ikke blot finde tilbehør og reservedele til din bil, du kan finde alt hvad du skal bruge til motorcykler, cykler og både. Dertil kommer det store udvalg af produkter til alle hjemmets rum. Derudover kan du finde byggematerialer og andet tilbehør til hus og have. Kæden er for nyligt gået ind i kontorartikler og artikler til gaming, og du finder derfor også et stort sortiment her.


Kædens dedikation til fritidsliv afspejles også i produktsortimentet. Fritidsafdelingen tilbyder produkter til alle slags aktiviteter som camping, fiskeri, hest, sport og udstyr til pool. Da mange skandinavere nyder at bruge tid på deres have, kan du også finde alt, hvad du skal bruge til at holde din have fin og pæn.

Andre dele af Biltema

På samme måde som IKEA tilbyder mad og drikke, efter deres kunder er gået igennem deres enorme showrooms, tilbyder BILTEMA også et udvalg af fast food og endda morgenmad, da de ved at mange kunder besøger butikken på vej til eller fra arbejde.

BILTEMA har også en fokuserer ejendomsforretning, der arbejder på at identificere og købe nye grunde at bygge butikker på. Her er BILTEMA særligt dedikerede til at bygge bæredygtigt, eksempelvis ved at bruge granitgulve, der blot skal rengøres med vand og endda selvrensende vinduer, der reducerer behovet for kemikalier brugt ved rengøring.

Derudover har BILTEMA en fond, der er fokuseret på velgørende formål i både udviklingslande og i Europa, med et specifikt fokus på sundhed, uddannelse og katastrofehåndtering. Blandt andet har fonden doneret til kræft-forskning, uddannelse til børn i Filippinerne og Red Barnets indsats i forbindelse med krigen i Yemen.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra Biltema butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

6 x MORGENMAD

6 x MORGENMAD

Udtrykket all day breakfast betyder morgenmad, som er tilgængelig hele dagen. Morgenmad er blevet så populær i de senere år, at det kan nydes når som…

EN DRINK, MANGE HISTORIER

EN DRINK, MANGE HISTORIER

Det er mørk i farven, det stammer fra Etiopien, det indtages 1500 millioner kopper om dagen og det anslås at give levebrød til over 100 millioner…

Sådan spiser du varieret og sundt

Sådan spiser du varieret og sundt

Vi har alle sammen hørt det en million gange; husk at spise sundt og varieret! Det forstår vi også godt, men det kan være svært, at implementere…

Superfoods du kan spise for optimalt helbred

Superfoods du kan spise for optimalt helbred

Lad mig gætte - du vil gerne leve et sundere liv? Det vil vi vidst alle sammen. Det kan dog være svært, at finde ud af hvordan man skal spise for at…