Biltema tilbudsavis

Biltema

Biltema

19.09. – 25.09.2023

Biltema

Biltema

19.09. – 25.09.2023

Biltema

Biltema

05.09. – 18.09.2023

Biltema

Biltema

05.09. – 18.09.2023

Biltema

Biltema

12.09. – 18.09.2023

Udløbne brochurer Biltema »

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra Biltema-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

Biltema

BILTEMA er en svensk kæde af detailforretninger, der opererer indenfor reservedele til biler, værktøj og produkter til fritidsliv. Kæden arbejder ud fra et ønske om at gøre det tilgængeligt for alle at eje bil, båd eller hjem og at deres kunder skal være i stand til at have råd til at nyde deres fritidsliv. Kæden sigter mod at tilbyde produkter af høj kvalitet til lave priser, så alle kan være med. BILTEMA er en velkendt og respekteret lavpris kæde i Skandinavien og deres butikker kan sammenlignes med koncepter som eksempelvis IKEA.

Biltema historie

BILTEMA kæden blev grundlagt af Sten Åke Lindholm i den svenske by Linköping i 1963. Det startede som en postordre butik, der sendte reservedele til biler til deres kunder, men der blev hurtigt behov for et varehus. Langsomt og sikkert begyndte der at blive opført varehuse rundt i Skandinavien og i dag har BILTEMA 145 butikker fordelt i Skandinavien. Med udgangspunkt i deres vision, opererer BILTEMA altid med at optimere omkostninger, så de er i stand til at give kunderne de bedste priser på respekterede brands. Medarbejderne opfordres til at tage initiativ og opretholde ordentlighed i deres arbejde på daglig basis, så kunderne altid kan få den bedste oplevelse, den bedste pris og den rette vejledning til deres indkøb og projekter.

Biltemas udvikling

Siden den spæde start som forhandler af reservedele har produktsortimenetet hos BILTEMA udviklet sig markant. I dag kan du ikke blot finde tilbehør og reservedele til din bil, du kan finde alt hvad du skal bruge til motorcykler, cykler og både. Dertil kommer det store udvalg af produkter til alle hjemmets rum. Derudover kan du finde byggematerialer og andet tilbehør til hus og have. Kæden er for nyligt gået ind i kontorartikler og artikler til gaming, og du finder derfor også et stort sortiment her.


Kædens dedikation til fritidsliv afspejles også i produktsortimentet. Fritidsafdelingen tilbyder produkter til alle slags aktiviteter som camping, fiskeri, hest, sport og udstyr til pool. Da mange skandinavere nyder at bruge tid på deres have, kan du også finde alt, hvad du skal bruge til at holde din have fin og pæn.

Andre dele af Biltema

På samme måde som IKEA tilbyder mad og drikke, efter deres kunder er gået igennem deres enorme showrooms, tilbyder BILTEMA også et udvalg af fast food og endda morgenmad, da de ved at mange kunder besøger butikken på vej til eller fra arbejde.

BILTEMA har også en fokuserer ejendomsforretning, der arbejder på at identificere og købe nye grunde at bygge butikker på. Her er BILTEMA særligt dedikerede til at bygge bæredygtigt, eksempelvis ved at bruge granitgulve, der blot skal rengøres med vand og endda selvrensende vinduer, der reducerer behovet for kemikalier brugt ved rengøring.

Derudover har BILTEMA en fond, der er fokuseret på velgørende formål i både udviklingslande og i Europa, med et specifikt fokus på sundhed, uddannelse og katastrofehåndtering. Blandt andet har fonden doneret til kræft-forskning, uddannelse til børn i Filippinerne og Red Barnets indsats i forbindelse med krigen i Yemen.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra Biltema butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

Lækre Smoothies til Sommeren: Friske Opskrifter til De Hede Dage

Lækre Smoothies til Sommeren: Friske Opskrifter til De Hede Dage

Sommeren er endelig her, og det er tid til at nyde de varme dage med lækre, forfriskende smoothies. Disse farverige drikkevarer er ikke kun en…

Sådan bliver du mere produktiv i løbet af dagen

Sådan bliver du mere produktiv i løbet af dagen

At mange gange føler vi, at der ikke er nok timer i døgnet til at få alt gjort. Men ved at maksimere vores produktivitet kan vi udrette mere på…

Europæiske Perler: Sommerrejsemål, der vil fortrylle dig

Europæiske Perler: Sommerrejsemål, der vil fortrylle dig

Sommeren er endelig her, og det er tid til at planlægge din næste europæiske ferie. Med et væld af fantastiske destinationer at vælge imellem kan det…

Sundt sødt: Næringsrige dessertidéer til at tilfredsstille din søde tand

Sundt sødt: Næringsrige dessertidéer til at tilfredsstille din søde tand

Der er ingen tvivl om, at vi alle elsker søde lækkerier. Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at du kan nyde dessert uden at gå på kompromis med din…