Calle tilbudsavis

Udløbne brochurer Calle »

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra Calle-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

Turen går til Calle

Indrøm det - en af ​​glæderne ved at rejse i bil til udlandet er at køre over grænsen og stoppe for at fylde bilen med billige indkøb. Og hvis du kender denne tradition, kender du måske også Calle Grænsebutik. Calle har i alt 8 butikker, og de ligger på begge sider af grænsen mellem Tyskland og Danmark.

Fra skrædderi til grænsehandel

Calle grænsebutikkens rødder går tilbage til den butik, som skrædderen Antoni Andersen grundlagde i 1921 i Jejsing, Sønderjylland. Den tilbød forskellige skrædderydelser og tekstilhandel. Skrædderens søn, købmand Carl – med kælenavnet Calle – kom ind i virksomheden 1934 og begyndte at handle med kolonialvarer og isenkram. Calle var meget fleksibel som købmand: hvis kunderne ikke kunne komme til butikken, læssede Calle varerne på sin cykel og kom ud til dem. I 1936 fik Calle en søn, som fik navnet Anton efter sin farfar.

Antonis tur kom i 1958, efter han havde aftjent sin værnepligt. Ligesom sin far havde Antoni mange nye ideer og planer angående butikken. Han blev medejer i 1959, og i 1964 blev butikken udvidet til Calles Supermarked – det første landsupermarked i Sønderjylland.

Da Danmark i 1973 blev medlem af EF, så Antoni straks nye muligheder. Senere samme år åbnede han sin første grænsebutik ved Aventoft syd for Tønder. Den næste butik åbnedes i Kobbermølle seks år senere. Takket vare Danmarks høje afgifter på øl, vin, spiritus og tobak var grænsebutikkernes popularitet stor.

Siden slutningen af ​​1980'erne har Antoni Andersen også været kendt som øl-kongen. Dette startede med en annonce, hvor Antoni satte tre kasser øl af sit eget mærke, Christian Firtal, på tilbud for 100 kroner - og blev kåret som "den danske øl-konge syd for grænsen”.

Calle-kæden som var ejet af familien Andresen indtil 2010, er siden blevet solgt til Fleggaard-koncernen. Dog har butikkerne kunnet beholde deres velkendte navn. 

Stort udvalg, lave priser

I dag sælger Calle mest øl, cider, vand, vin, spiritus og slik. Men udvalget omfatter også husholdningsvarer, hygiejneprodukter, dyrefoder og for eksempel julebelysning og kioskvarer. Gode ​​tilbud kan findes i tilbudsavisen, som normalt gælder i en hel måned. Ved at tilmelde sig i nyhedsbrev, få man flere tilbud direkte på sin e-mail.

Hvis man ikke kan vente med at handle til rejsedagen eller vil undgå at stå i kø, er det muligt forudbestille alle varerne direkte i Calles webshop og afhente dem på det angivne tidspunkt. Man kan betale sin ordre ved kassen eller i kundeservice når man afhenter varerne i butikken.

Butikkerne modtager danske og svenske kroner samt euro, med undtagelse af svenske mønter. Butikkernes åbningstider varierer - nogle åbner deres døre allerede klokken 6 mens andre har åbent til klokken 22. Butikspecifikke åbningstider samt anden nyttig information kan findes på hjemmesiden calle.dk

Generelt om grænsehandel

Grænsehandel i EU betyder, at man frit kan indføre varer købt i Europa til Danmark uden at skulle betale dansk told eller afgifter, såfremt disse produkter er til eget forbrug. Eget forbrug forstås som at varerne kun forbruges af en selv, medlemmer af husstanden eller private gæster. Regler gælder alle varer fra toiletpapir og sodavand til spiritus og cigaretter, dog der er visse importrestriktioner for de sidste to.

Det er også værd at huske, at når man køber drikkevarer på dåser eller engangsflasker, der indeholder kulsyre, skal man udfylde en særlig eksporterklæring. Hos Calle kan man gøre dette i selve butikken, eller vælge at udfylde en digital eksporterklæring på deres hjemmeside.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra Calle butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

De Smukkeste Julemarkeder i Europa: Fortryllende Festligheder

De Smukkeste Julemarkeder i Europa: Fortryllende Festligheder

Julen er en tid med magi, glæde og fælles fejring, og en af de smukkeste aspekter af denne stemning er de fortryllende julemarkeder. I Europa er der…

Moderne Julepynt 2023

Moderne Julepynt 2023

Julen er en sæson fyldt med hygge og traditionsrige øjeblikke. Et af de mest forventede elementer er uden tvivl juleudsmykningen, der hvert år tager…

Den Bedste Æblekage Opskrift

Den Bedste Æblekage Opskrift

Æblekage er en af de mest elskede og klassiske desserter, der findes. Den saftige æblesmag kombineret med den knasende skorpe gør æblekage til et…

Lækre Smoothies til Sommeren: Friske Opskrifter til De Hede Dage

Lækre Smoothies til Sommeren: Friske Opskrifter til De Hede Dage

Sommeren er endelig her, og det er tid til at nyde de varme dage med lækre, forfriskende smoothies. Disse farverige drikkevarer er ikke kun en…