Coop - SuperBrugsen tilbudsavis

COOP - Super Brugsen

COOP - Super Brugsen

24.03. – 30.03.2023

COOP - Super Brugsen

COOP - Super Brugsen

17.03. – 30.03.2023

COOP - Super Brugsen

COOP - Super Brugsen

10.03. – 16.03.2023

Avisen

Avisen

03.03. – 09.03.2023

COOP Super Brugsen

COOP Super Brugsen

24.02. – 02.03.2023

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra COOP - Super Brugsen-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

Coop - SuperBrugsen

SuperBrugsen er en dansk supermarkedskæde, som er en del af andelsforeningen COOP. COOP blev grundlagt som brugsforening i 1896 og siden da har organisationen været medlemsejet og hvert år fordeles overskuddet til medlemmerne. COOP råder også over andre butikker so, 365 Discount, IRMA og Dagli’Brugsen. SuperBrugsen er særligt henvendt til madinteresserede.

SuperBrugsen historie

SuperBrugsen er COOP-kædens mad-fokuserede butik og her finder du god smag og kvalitet til hverdagen. Priserne er særligt lave, fordi SuperBrugsen kan købe stort ind, da det er en foreningsejet organisation. SuperBrugsen har et særligt fokus på at støtte lokale producenter og støtter derfor ildsjæle ved at købe produkter fra både små og store avlere. Butikken arbejder med et erklæret mål om, at eksistere for medlemmernes bedste og for at fremme den almene sundhed. Derudover er butikken også fokuseret på at fjerne skadelige stoffer i både madvarer og tekstil. Dette resulterede i, at butikken i 2016 lavede sin egen bæredygtighedsmærkning for at vejlede kunderne endnu bedre.

COOP i SuperBrugsen

Som medlem af COOP i SuperBrugsen får du unikke tilbud som er forbeholdt COOP medlemmer og du optjener samtidig medlemsbonus på dine indkøb. Mere end 1,9 millioner danskere er medlemmer af COOP. COOP udgiver også et medlemsblad kaldet SAMVIRKE, der er henvendt den bevidste forbruger og har til formål at vejlede forbrugeren og fortælle historier om samfundet, produkterne og leverandører. Derudover findes også COOP BANK, som er en medlemsejet bank, hvor du kan optage lån, få realkredit og modtage endnu flere fordele som COOP medlem. COOP forhandler også deres egne ‘private label’ brands, som indeholder det økologiske brand Änglamark, fairtrade kaffe fra Cirkelkaffe og discount-brandet X-tra. Derudover samarbejder COOP også med leverandører som Thise mejerier og Meyers.

COOP madmanifest

COOP og SuperBrugsen opererer ud fra deres madmanifest, som er udviklet ud fra en vision om at sætte gode råvarer og gode måltider på dagsordenen. Derfor har COOP forpligtet sig på en række punkter, som kan få mad og madlavning til at fylde mere i hverdagen. Dette indeholder bl.a. lave priser på økologi, masser af inspiration til din madlavning og måltidsløsninger, så du også kan gå i SuperBrugsen, når det skal gå lidt ekstra stærkt i hverdagen. Derudover indeholder manifestet også et løfte om lokale råvarer, hvilket går godt i spænd med SuperBrugsens fokus på lokale leverandører.

SuperBrugsen afdelinger

Udover almindelige dagligvarer, kan du i SuperBrugsen finde lækre råvarer fra deres egen slagter, grønthandler, vinafdeling eller bageren Brødcooperativet. Uanset om du mangler lækker kage til kaffen, en god bøf til grillen eller skal vælge den helt rigtige franske vin, er der hjælp at hente i SuperBrugsen, hvor du kan få vejledning og lære mere om dine yndlingsprodukter. Disse specialiserede afdelinger gør det muligt for SuperBrugsen at tilbyde lækre måltidspakker til særlige lejligheder som fest eller højtider. Her kan du eksempelvis finde en nytårsmenu, der kræver minimal tilberedning og stadig servere en imponerende menu, mens du holder dine gæster underholdt, fremfor at bruge hele aftenen i køkkenet. På SuperBrugsens hjemmeside er der endda forslag til selskabslege, som du kan underholde gæsterne med.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra COOP - Super Brugsen butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

6 x MORGENMAD

6 x MORGENMAD

Udtrykket all day breakfast betyder morgenmad, som er tilgængelig hele dagen. Morgenmad er blevet så populær i de senere år, at det kan nydes når som…

EN DRINK, MANGE HISTORIER

EN DRINK, MANGE HISTORIER

Det er mørk i farven, det stammer fra Etiopien, det indtages 1500 millioner kopper om dagen og det anslås at give levebrød til over 100 millioner…

Sådan spiser du varieret og sundt

Sådan spiser du varieret og sundt

Vi har alle sammen hørt det en million gange; husk at spise sundt og varieret! Det forstår vi også godt, men det kan være svært, at implementere…

Superfoods du kan spise for optimalt helbred

Superfoods du kan spise for optimalt helbred

Lad mig gætte - du vil gerne leve et sundere liv? Det vil vi vidst alle sammen. Det kan dog være svært, at finde ud af hvordan man skal spise for at…