Superfoods du kan spise for optimalt helbred

MrOferto
Lad mig gætte - du vil gerne leve et sundere liv? Det vil vi vidst alle sammen. Det kan dog være svært, at finde ud af hvordan man skal spise for at leve så sundt et liv som muligt. Vigtigst af alt er, at man spiser varieret og rigeligt med grønt og frugter. Men hvordan sørger man for dette? En god måde at gøre det på er ved at inkludere grønne superfoods i sin diæt. Derfor har vi i dette indlæg samlet 5 superfoods, som du med fordel kan inkludere i din diæt. Hvis du sørger for at inkludere disse superfoods på fast basis i din diæt, så vil det gøre en masse godt for dit helbred og din livsstil, så det er bare med at inkludere dem.
Superfoods du kan spise for optimalt helbred

1.Mørkegrønne blade

Først og fremmest er der mørkegrønne blade, som altid er en meget god ide, at inkludere i kostplanen. De er utroligt sunde og en fantastisk kilde til nutrienter, som f.eks. folate, zink, calcium, jern, magnesium, vitamin c og fibre.

Samlet set er mørkegrønne blade drastisk med til at reducere din risiko for kroniske sygdomme, som f.eks. kan være hjertesygdomme eller type 2 diabetes. Derudover indeholder disse blade også store mængde anti-inflammatory enheder som carotenoids, der er vigtig i forebyggelsen med forskellige typer kræft.

Mørkegrønne blade inkluderer bl.a.:

2.Bær

Ud over mørkegrønne blade er der også bær, som også har utroligt mange sundhedsfordele. Bær indeholder store mængder antioxidanter, som er associeret med en formindsket risiko for hjertesygdomme, kræft og andre livsstilssygdomme.

Derudover er bær også effektive i opbyggelsen af en godt immunforsvar og fordøjelsesproblemer.

Det kan bl.a. være:


Billede: https://www.pexels.com/da-dk/foto/salat-sund-hvid-rund-7085336

3.Grøn te

  Grøn te kommer originalt set fra Kina og er en drik med en lille smule koffein i. Grøn te har mange forskellige sundhedsfordele, som du kan gøre gavn af, hvis du nyder en kop grøn te på fast basis. Grøn te er f.eks. meget rig på antioxidanter og polyphenolic enheder, som kommer med utroligt mange sundhedsfordele. Dertil er der også studier der peger på, at grøn te er med til at beskytte kroppen mod kræft.

  4.Æg

   På fjerdepladsen vil vi også fremhæve æg, som også er en super sundt ting at spise. Der har været meget debat omkring æg pga. deres høje kolesterolniveau, men der er dog ikke nogen tvivl om, at æg er ufatteligt sunde. Æg indeholder en lang række af mineraler og vitaminer, som er med til at beskytte syn, øjnene, forebyggelsen mod kræft og meget mere.

   5.Legumes

    Sidst men ikke mindst, så vil vi også gerne fremhæve, at lagums er utroligt sunde og noget enhver bør spise. Legumes kan f.eks. være lenstiller, ærter, jordnødder og alfalfa. Disse indeholder utroligt mange sunde nutrienter og er helt perfekte at tilføje i din kostplan.

    Forhåbentligt gav denne artikel en bedre indlæg,så hvordan, så du er i stand til at forlade trafiklyset.


    « Lækre, sunde og nemme madopskrifter du kan lave derhjemme Sådan spiser du varieret og sundt »