Bauhaus tilbudsavis

BAUHAUS

BAUHAUS

01.12. – 23.12.2023

Se brochuren
BAUHAUS

BAUHAUS

03.11. – 19.11.2023

Se brochuren
BAUHAUS

BAUHAUS

20.10. – 02.11.2023

Se brochuren
BAUHAUS

BAUHAUS

13.10. – 19.10.2023

Se brochuren

Udløbne brochurer BAUHAUS »

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra BAUHAUS-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

Bauhaus

Det tyske byggemarked BAUHAUS ønsker at servicere både professionelle håndværkere og forbrugere med værktøj og materialer til byggeprojekter. Ideen er at samle alt, hvad du har brug for under ét tag, så kunder ikke behøver at finde specifikke produkter i forskellige forretninger. BAUHAUS tilbyder produkter indenfor kategorierne: Værktøj, maling, belysning, fliser, opbevaring, træ, byggematerialer og meget mere.

Bauhaus historie

Den første BAUHAUS butik åbnede i Mannheim i Tyskland i 1960 med et mål om at samle det største sortiment af byggeartikler mm. I dag tilbyder en BAUHAUS butik mere end 120.000 varenumre. Derudover sigter kæden mod at tilbyde fantastisk kundeservice og kvalificeret vejledning for kunder, såvel som professionelle. Efter åbningen i Tyskland er kæden langsomt vokset til mere end 260 butikker rundt omkring i Europa, med lande som Spanien, Sverige, Ungarn og Holland.

Bauhaus tilbud og fordele

BAUHAUS tilbyder en række fordele til deres kunder, hvilket har hjulpet dem til at bibeholde deres markedsposition. BAUHAUS tilbyder 5 års garanti på værktøj og havemaskiner og de matcher prisen på ethvert produkt, så de kan sikre, at kunden altid får den bedste pris. Derudover tilbyder kæden 1 års returret på deres produkter.

Kæden tilbyder en utrolig mængde artikler til det moderne hjem, uanset om du har brug for lys, byggematerialer, havemøbler, julepynt eller brænde til din pejs. BAUHAUS tilbyder også varmepumper, der anses for værende den mest bæredygtige måde at opvarme et hjem på. I tillæg til de forbrugerorienterede produkter, tilbyder BAUHAUS en lang række værktøj fra respekterede brands som Bosch og Makita.

BAUHAUS tilbyder også udlejning af værktøj og maskiner, til kundernes ombygningsprojekter. Uanset om du skal have slebet et træbord, renset dine fliser eller installeret nye rør, så kan du leje værktøjer til arbejdet i butikken. Når du er færdig med at købe ind, kan du også låne en trailer til din bil helt gratis, så du kan tage de større indkøb med hjem i ro og mag.

Klima og bæredygtighed

BAUHAUS har et særligt fokus på bæredygtighed og siden 2017 er ethvert nyopført varehus blevet udstyret med solpaneler på taget, for at bidrage til energi-skabelsen. Butikkerne tilbyder også deres kunder at komme med brugt batterier og lyskilder i retur.

Derudover har BAUHAUS skabt deres eget bæredygtighedsmærke PRO PLANET, som har formålet at guide kunderne til, hvilket produkter, der indeholder det mest bæredygtige valg. Mærket har underkategorier som inviterer til at lave flere bæredygtige valg, når man køber produkter. Hvis du vil spare energi kan du købe produkter med mærket “Spar på energien”. Hvis du vil spare vand kan du finde blandingsbatterier og armaturer til badeværelset, der sparer på vandet. Du kan også finde moderne toiletter, som sparer på vandforbruget. “Spar på kemikalierne” produkter giver kunderne mulighed for at købe eksempelvis bæredygtig ukrudtsfjerner og endda bæredygtig maling.

Som forhandler af træmaterialer, har BAUHAUS et ansvar og har derfor også et mærke til træprodukter som er tilvejebragt på bæredygtig vis. Dette gælder både for brænde, men også for havemøbler af træ og lægter og brædder til byggeprojekter. I BAUHAUS har du altid mulighed for at tage et bæredygtigt valg og du kan være sikker på at kæden har som ambition fortsat at hjælpe deres kunder til mere bæredygtige løsninger.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra BAUHAUS butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

De Smukkeste Julemarkeder i Europa: Fortryllende Festligheder

De Smukkeste Julemarkeder i Europa: Fortryllende Festligheder

Julen er en tid med magi, glæde og fælles fejring, og en af de smukkeste aspekter af denne stemning er de fortryllende julemarkeder. I Europa er der…

Moderne Julepynt 2023

Moderne Julepynt 2023

Julen er en sæson fyldt med hygge og traditionsrige øjeblikke. Et af de mest forventede elementer er uden tvivl juleudsmykningen, der hvert år tager…

Den Bedste Æblekage Opskrift

Den Bedste Æblekage Opskrift

Æblekage er en af de mest elskede og klassiske desserter, der findes. Den saftige æblesmag kombineret med den knasende skorpe gør æblekage til et…

Lækre Smoothies til Sommeren: Friske Opskrifter til De Hede Dage

Lækre Smoothies til Sommeren: Friske Opskrifter til De Hede Dage

Sommeren er endelig her, og det er tid til at nyde de varme dage med lækre, forfriskende smoothies. Disse farverige drikkevarer er ikke kun en…