Imerco tilbudsavis

Imerco

Imerco

15.09. – 01.10.2023

Imerco

Imerco

01.09. – 24.09.2023

Imerco

Imerco

25.08. – 10.09.2023

Imerco

Imerco

04.08. – 27.08.2023

Imerco

Imerco

11.08. – 27.08.2023

Udløbne brochurer Imerco »

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra Imerco-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

Imerco

IMERCO er en velkendt dansk isenkræmmer, der forhandler populære brands indenfor køkkenudstyr, boligindretning, el-artikler og andre ting til hjemmet. Kæden er i øvrigt Skandinaviens største isenkramkæde og har 165 lokationer rundt omkring i Danmark. Kæden er udsprunget af et samarbejde mellem isenkræmmere og kæden kan derfor dateres helt tilbage til 1928. I 2017 opkøbte IMERCO den konkurrerende detailkæde INSPIRATION, for at udvide produktsortimentet og konsolidere sig i markedet.

Imercos eksklusive brands

IMERCO forhandler isenkram-produkter af høj kvalitet og derfor anvendes butikken af danskerne også som en hyppig gavebutik, da kæden forhandler nyttige og brugbare produkter til hjemmet, som kan holde i mange år. Udover respekterede danske brands som Royal Copenhagen, Georg Jensen og Kay Bojesen, forhandler IMERCO også eksklusive produktlinjer. Det vil sige, at du kun hos IMERCO kan købe produkter fra Cook&Baker, Erik Bagger A/S og også produkter fra den danske stjernekok Timm Vladimir, med Timm Vladimir Kitchen.

Danskerne er glade for at lave mad og derfor vælger mange danskere at investere i godt køkkenudstyr og netop dette er medskabende til IMERCOs succes. Derfor er det ikke overraskende, at IMERCO omsætter for omkring 1,75 milliarder kroner om året.

Imerco kundeklub

Som mange andre danske detailkæder tilbyder IMERCO også en kundeklub. ImercoPlus giver kunden adgang til særligt gode priser, bonuspoint og muligheden for at deltage i konkurrencer om produkter fra butikken. Kædens kundeklub er en af Danmarks største med over 1 millioner medlemmer i et land, hvor befolkningen ligger omkring 6 millioner mennesker.

Services fra Imerco

IMERCO kender sine kunder og ved, at hvis man handler i butikken, så går man op i sit køkkengrej. Derfor har kæden skabt en knivslibning service i samarbejde med en anden dansk virksomhed, H.W. Larsen. Dette giver kunderne mulighed for at passe godt på de knive af høj kvalitet, som de har købt hos isenkræmmeren.

Imerco online

På butikkens hjemmeside kan man finde yderligere produktsortimenter, som man ellers ikke finder i varehusene. Eksempelvis kan man bestille havemøbler, grill og grilltilbehør og redskaber til haven. Derudover forhandler IMERCO også forskellige møbler og lamper fra kendte brands, så man kan indrette sit hjem med samme høje kvalitet som man kender fra køkkenudstyret.

Bæredygtighed hos Imerco

IMERCO har et stort fokus på bæredygtighed og har erklærede mål om at være CO2-neutrale i Danmark inden 2025. Derudover har de et mål om at have et samlet CO2-aftryk på 0 i 2030. Denne strategi og andre indsatser har resulteret i en nominering til Sustainability Awards 2022.

Udover sine egne mål og retningslinjer, opfordrer IMERCO også deres kunder til at handle mere bæredygtigt. Dette går godt i spænd med butikkens produkter, som er skabt til at holde længe. En vigtig del af en mere bæredygtig fremtid er nemlig, ifølge IMERCO, at vi køber produkter, der holder længere og sørger for at vedligeholde vores knive og andet udstyr, så vi sjældnere behøver at købe nyt.

Som en del af kædens bæredygtighedsindsats forhandler de produkter med forskellige bæredygtighedsmærkater og på butikkens hjemmeside kan du finde artikler, der forklarer, hvordan du kan leve og forbruge mere bæredygtigt.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra Imerco butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

Lækre Smoothies til Sommeren: Friske Opskrifter til De Hede Dage

Lækre Smoothies til Sommeren: Friske Opskrifter til De Hede Dage

Sommeren er endelig her, og det er tid til at nyde de varme dage med lækre, forfriskende smoothies. Disse farverige drikkevarer er ikke kun en…

Sådan bliver du mere produktiv i løbet af dagen

Sådan bliver du mere produktiv i løbet af dagen

At mange gange føler vi, at der ikke er nok timer i døgnet til at få alt gjort. Men ved at maksimere vores produktivitet kan vi udrette mere på…

Europæiske Perler: Sommerrejsemål, der vil fortrylle dig

Europæiske Perler: Sommerrejsemål, der vil fortrylle dig

Sommeren er endelig her, og det er tid til at planlægge din næste europæiske ferie. Med et væld af fantastiske destinationer at vælge imellem kan det…

Sundt sødt: Næringsrige dessertidéer til at tilfredsstille din søde tand

Sundt sødt: Næringsrige dessertidéer til at tilfredsstille din søde tand

Der er ingen tvivl om, at vi alle elsker søde lækkerier. Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at du kan nyde dessert uden at gå på kompromis med din…