Foldere | Hypermarkeder og supermarkeder | KopKande

Kop Og Kande tilbudsavis

Kop&Kande

14.06. – 27.06.2024

Se brochuren
Kop&Kande

31.05. – 13.06.2024

Se brochuren
Kop&Kande

26.04. – 12.05.2024

Se brochuren
Kop&Kande - Essens

01.03. – 31.03.2024

Se brochuren
Kop&Kande

01.03. – 14.03.2024

Se brochuren

Udløbne brochurer KopKande »

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra KopKande-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

Kop Og Kande

KOP OG KANDE er en dansk kæde af isenkræmmere, der sælger kvalitetsprodukter til boligen, særligt til køkken og til madlavning. KOP OG KANDE har omkring 100 butikker fordelt i Grønland, Island, Færøerne og Danmark og kæden har omtrent 550 faglært medarbejdere til rådgivning og vejledning fordelt i de forskellige butikker. Hos KOP OG KANDE kan du finde alt, hvad du skal bruge til borddækning hvad end det er flotte tallerkener, bestik, glas, krus eller dækservietter. Derudover finder du også masser af isenkram til køkkenet, hvor sortimentet dækker over køkkenmaskiner, kvalitetsknive, pander, gryder og bageudstyr. KOP OG KANDE er henvendt forbrugere, der bruger meget tid på madlavning og som ynder at invitere gæster på besøg i hjemmet.

Kop Og Kande historie

KOP OG KANDE er stiftet af 54 selvstændige isenkræmmere i 1978. Dengang var det blot en indkøbsforening, men i 1984 blev det besluttet at oprette brandet KOP OG KANDE. Op igennem 90’erne blev medlemmerne mere og mere forpligtede og derfor valgte man at samle sig om et samlet koncept og en sammenhængende brandprofil. Forretningen fungerer altså som en andelsejet forening, ejet af de forskellige andelshavere. KOP OG KANDE har imidlertid udarbejdet deres egen produktlinje under brandet Aldente, der tilbyder kunderne kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser.

Forhandling af de største brands hos Kop Og Kande

KOP OG KANDE er kendt for at handle med kvalitetsvarer og i tillæg til deres eget brand, forhandler de masser af kvalitetsmærker indenfor isenkram og design. Du kan bl.a. finde stolte danske brands som Georg Jensen, Kay Boyesen, Scanpan, Eva Solo og Södahl i butikkerne. Det vil sige, at du, udover at finde masser af kvalitetsudstyr til dit køkken, også kan finde nyt sølvtøj og masser af designervarer til at pynte dit hjem med. Og endda sengetøj, puder, håndklæder og duge fra Södahl. Netop kombinationen af de mange brands og produktgrupper, gør det muligt for den designinteresserede kunde at udvælge og mixe de helt rette produkter til det stilrene og moderne hjem.

Bæredygtighed hos Kop Og Kande

Hos KOP OG KANDE går de også meget op i bæredygtighed og det kommer til udtryk i forskellige tiltag, som KOP OG KANDE har valgt at prioritere for klimaets skyld. F.eks. er butikkens gavepapir 100% genanvendeligt, ligesom deres bæreposer. Og på KOP OG KANDEs hjemmeside kan du se udvalgte produkter, der leverer på bæredygtighed.

Hos KOP OG KANDE har de et særligt fokus på, at det mest bæredygtige er at købe produkter, som kan holde hele livet. Eksempelvis indenfor keramik, er brandet Pillivuyt fokuserede på at skabe kvalitetsvarer i tidløse design, så man ikke behøver at udskifte tallerkener og andet keramik i fremtiden.

Inspiration hos Kop Og Kande

Det er vigtigt for KOP OG KANDE at tilbyde kunderne inspiration og derfor kan du læse KOP OG KANDEs magasin ESSENS, eller du kan læse opskrifter og gode ideer til borddækning og borddekoration til højtider på hjemmesiden. Er du glad for drinks og cocktails kan du læse masser af opskrifter på drinks og udvælge det helt rette udstyr og flotte glas, så du kan tilbyde dine gæster en helt særlig oplevelse.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra KopKande butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

Grillfest: Den Perfekte Grill med Venner

Grillfest: Den Perfekte Grill med Venner

Der er noget magisk ved at samle venner til en grillfest. Duften af ​​sydende kød, lyden af ​​latter og glæden ved at dele et måltid under åben…

Top Børnevenlige og Sikre Lande at Besøge Denne Sommer

Top Børnevenlige og Sikre Lande at Besøge Denne Sommer

Når sommeren nærmer sig, forbereder familier over hele verden sig på uforglemmelige eventyr. For forældre er valget af en destination, der både…

Friske og Smagfulde: Forårsopskrifter med Sæsonbestemte Ingredienser

Friske og Smagfulde: Forårsopskrifter med Sæsonbestemte Ingredienser

Med længere dage og stigende temperaturer bringer forårets komme en overflod af friske og livlige ingredienser med sig. Omfavn sæsonens rigdom med…

Seks Originale Ideer til Valentinsdag, der Vil Gøre Jeres Kærlighed Endnu Stærkere

Seks Originale Ideer til Valentinsdag, der Vil Gøre Jeres Kærlighed Endnu Stærkere

Valentinsdag er den perfekte lejlighed til at udtrykke dine følelser på en unik måde. I stedet for den traditionelle buket blomster og æske chokolade…