Foldere | Hypermarkeder og supermarkeder | Aldi

Aldi tilbudsavis

ALDI

17.11. – 23.11.2023

Se brochuren
Aldi

10.11. – 16.11.2023

Se brochuren
Aldi

03.11. – 09.11.2023

Se brochuren
Aldi

27.10. – 02.11.2023

Se brochuren
Aldi

20.10. – 26.10.2023

Se brochuren

Udløbne brochurer Aldi »

På denne side finder du alle de aktuelle tilbud fra Aldi-butikken. Hver tilbudsavis viser udløbsdatoen på tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk venligst, at nogle af de varer, som du finder i avisen, muligvis ikke er tilgængelige under kampagnen. Nogle kampagneprodukter er eventuelt kun til salg i en del af den angivne periode. Denne information kan altid findes direkte på de enkelte sider i avisen.

Aldi supermarkeder

ALDI (forkortelse af Albrecht Diskont) er Tysklands største og en af ​​verdens største discountbutikskæder. Den har cirka 7.600 butikker i 15 lande. Aldi-gruppen er opdelt i det nordlige Aldi-Nord (det omfatter nordlige Tyskland, Belgien, Danmark, Frankrig, Luxembourg, Holland, Polen, Portugal og Spanien) og det sydlige ALDI-Süd (Sydtyskland, Australien, Østrig, Irland, Slovenien, Schweiz, Storbritannien og USA). ALDI’s største konkurrent er en anden tysk discountbutikskæde, Lidl.

Bag kædens succes står brødrene Karl og Theo Albrecht. Deres mor, Anna Albrecht, grundlagde en købmand i 1913 som drengene overtog i 1946. Virksomheden voksede hurtigt blev udvidet til flere butikker, først i Essen-området og snart også i andre dele af Tyskland.

Da brødrene ikke kunne blive enige om at have tobaksvarer i sortimentet, blev kæden opdelt i ALDI-Nord og ALDI-Süd i 1960 – og kun Nord fortsatte med at sælge cigaretter. ALDI-Nord og ALDI-Süd har været både økonomisk og juridisk adskilt siden 1966. Trods samarbejde om for eksempel varemærker, ejes og drives begge virksomheder uafhængigt.

ALDI søger at ekspandere kraftigt i USA. Målet er at blive landets tredjestørste dagligvarekæde målt i antal butikker. Aldi har 1.800 butikker i USA og planlægger at åbne 800 nye butikker. I 2022 ville der være 2.500 butikker.

Aldi i Danmark

ALDI kom til Danmark i 1977 – som landets første discount supermarked og som en begyndelse til en såkaldt discountbølge. Typisk for discountbutikker har været at sælge et snævrere varesortiment med hurtig omsætning. Konceptet har dog ændret sig gennem årene; der er flere danske varer, flere friske råvarer og mere vægt på økologi.

I dag findes der 187 ALDI-butikker fordelt over hele landet. Hovedkontoret ligger i Albertslund i Storkøbenhavn. I 2017 begyndte ALDI en stor ændring med målet at gøre butikkerne mere tidssvarende og at tilbyde kunderne en bedre indkøbsoplevelse. Man har investeret i designmæssigt inspirerende interiør og en bedre præsentation af varer. Der er bland andet kommet nye kassebånd og opsat flaskeautomater.

Om Aldi's udvalg og koncept

ALDI adskiller sig fra mange af sine konkurrenter med et sortiment som består i overvejende grad af private label-produkter. I modsætning til langt de fleste supermarkedskæder, som løbende øger deres produktudvalg og salgsplads, har ALDI omkring 500 varer i sine butikker. Hovedparten af ​​disse varer er pakkede dagligvarer eller tørvarer. ALDI har et tæt samarbejde med producenter for at designe produkter, som er billigere at transportere, lagerføre og sælge end mærkevarer.

Der er også andre måder at øge effektiviteten på. ALDI’s design blev specielt lavet til minimal oplagring og vedligeholdelse. Produkterne står kasser eller blot stablet på hinanden, hvilket gør det meget nemmere for butiksmedarbejdere at genopfylde. Generelt kan man sige, at ALDI udnytter pladsen maksimalt i både deres butikker og lager. For eksempel i USA ansås en ALDI-butik at være seks gange mindre end en almindelig Walmart, og hver mindre kvadratmeter plads betyder mindre plads, der skal rengøres, opvarmes eller afkøles.

Ifølge en undersøgelse fra 2021 anser danske forbrugere ALDI for at være den billigste dagligvarebutik, og det er ikke kun forbrugernes opfattelse. I en sammenligning af landets 6 største discountkæder i 2022, blev den billigste indkøbskurv med de 23 varer fundet hos ALDI.

Aldi-app & nemmere indkøb

Med ALDI-app, som kan fås til både iPhone og Android smartphone og tablet, kan man oprette en eller flere indkøbslister og dele dem med familie og venner. Appen hjælper at finde den nærmeste ALDI-butik, og vejen dertil. Ved at vælge sin favoritbutik, kan man se dens åbningstider og få regionale oplysninger.

Appen sender også påmindelser om fremtidige tilbud, og viser når de ønskede tilbud er tilgængeligt i butikken. Leder man efter et specifikt ALDI-produkt og kan ikke finde det i de aktuelle tilbud, bliver man automatisk underrettet, når produktet kommer på tilbud.

Andre butikker

Har du allerede set alle tilbudsaviser fra Aldi butikken? Bare rolig, du kan nu gennemse særlige tilbud fra andre butikker. Du skal bare klikke på logoet for en af butikkerne vist nedenfor, og du vil se alle deres aktuelle tilbudsaviser og kampagner.

Seneste artikler

Grillfest: Den Perfekte Grill med Venner

Grillfest: Den Perfekte Grill med Venner

Der er noget magisk ved at samle venner til en grillfest. Duften af ​​sydende kød, lyden af ​​latter og glæden ved at dele et måltid under åben…

Top Børnevenlige og Sikre Lande at Besøge Denne Sommer

Top Børnevenlige og Sikre Lande at Besøge Denne Sommer

Når sommeren nærmer sig, forbereder familier over hele verden sig på uforglemmelige eventyr. For forældre er valget af en destination, der både…

Friske og Smagfulde: Forårsopskrifter med Sæsonbestemte Ingredienser

Friske og Smagfulde: Forårsopskrifter med Sæsonbestemte Ingredienser

Med længere dage og stigende temperaturer bringer forårets komme en overflod af friske og livlige ingredienser med sig. Omfavn sæsonens rigdom med…

Seks Originale Ideer til Valentinsdag, der Vil Gøre Jeres Kærlighed Endnu Stærkere

Seks Originale Ideer til Valentinsdag, der Vil Gøre Jeres Kærlighed Endnu Stærkere

Valentinsdag er den perfekte lejlighed til at udtrykke dine følelser på en unik måde. I stedet for den traditionelle buket blomster og æske chokolade…